Kisfaludy Program Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése keretében megvalósult felújításunk a

Kedvezményezett: Szabados Dóra Márta
Pécsely, Iskola utca 145-2. sz. alatt található ház.
Pályázat azonosító száma: TFC-M1.1.2-2020-07619
Támogatás összege: 4.000.000 Ft A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.09.23.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A ház téliesítése céljából, Vaillant kombinált kondenzációs kazán lett beszerelve. Így egész évben látogathatóvá vált a Főnix Ház.

Beltéri és bejárati ajtót cseréltettünk.

A fronti kerítést lecseréltettük, helyette egy szép, kovácsoltvas kerítést építtettünk új lábazattal, mely szépen illeszkedik a falu arculatába. Emellett lecseréltettük a szomszédtól elválasztó kerítést, nagyobb nyugalmat és privát szférát adva ezzel a Főnix Ház vendégeinek.

A ház köré a járdát térkővel lerakattuk, így szélesebb és szebb is lett.

Új matracokat vettünk, mely vendégeink kényelmes pihenését szolgálja majd. A konyhába új gáztűzhely került, gáz felső résszel és villany sütővel. Vásároltunk egy új porszívót is.

A pályázati összeg segítségével sikerült az épület felújítása, modernizálása, kényelmesebbé és szebbé tétele. Ezáltal tudtuk szálláshely szolgáltatásainak színvonalát javítani, a komfortfokozatot emelni, modernizálni, a két hónapos nyári szezont remélhetőleg meghosszabbítani.
Elérhettük fő célunkat: a 21.sz.-i turizmus igényeinek megfelelő minőségi szállást és pihenést kínálhatunk vendégeinknek Pécselyen.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.